Total: (1k)
  • Pershendetje
  • Vizitor |
  • Identifikohuni

Punesia

... your job search companion
Skip Navigation
Mirësevini në Punesia.com, një portal interneti, udhëheqës në punësim!

Shumë agjenci dhe punëdhënës përdorin faqen tonë të internetit çdo ditë,
dhjetra njerëz gjejnë punën e tyre të re përmes faqes tonë.

Motori yne inteligjent i kërkimit dhe përputhshmëria e teknologjisë sonë
kursen kohën e klientëve tanë në kërkim të vendeve të punës, duke sjellë
punëkërkuesit dhe punëdhënësit së bashku më shpejtë dhe me lehtësi.
Statistika: 471 punekerkues, 101 punedhenes, 227 pune te ofruara

Pune te ofruara se fundmi